Kodėl verta rinktis Summit ketaus pirties krosnį arba kodėl ketaus užkrovos garas yra puikus?

Pirtis – tai yra sveikata, grožis, meilė sau ir aplinkai! Mes esame pirties profesionalai kuriems pirtis – tai yra ta vieta, kuri išvalo tave nuo visų teršalų, toksinų ir streso. Ji valo tavo kūną ir protą. Esame rinkos lyderis kuris ugdo savo klientus teisingos pirties koncepcijos nuo projekto pradžios iki pirties ritualo supratimo. Mes siūlome tik geriausius pirties sprendimus savo klientams ir partneriams.

60 metų ketaus liejimo patirtis leido sukurti ilgaamžę pirties krosnį, kuri ne tik generuoja didelį kiekį minkšto mažadispersinio garo, yra praktiškai neužpilama, bet ir tausoja visą jūsų garinę.

Mūsų asortimente yra populiariausi SUMMIT pirties pečiaus modeliai: atvira, skirta apmūryti atvira su tinklu prailginta, skirta apmūryti prailginta su tinklu prailginta su muilo akmens apdaila.

SUMMIT sveria 2-3 kartus daugiau nei įprastinė krosnelė – didžiulis šilumos akumuliatorius ne tik šildyti, bet ir džiovinti garinę, kad būtų ilgaamžė.

Itin sunki akmens dėtuvė generuoja didelį kiekį minkšto mažadispersinio garo. Ji yra praktiškai neužpilama.

EXTENDED serija su uždara akmens dėtuve dar labiau palengvina išgauti tinkamą rėžimą 60/60 – drėgmės/temperatūros. Įprastinės krosnelės to padaryti negali.

Dviguba degimo kamera: du kartus mažiau malkų, apsaugomas kaminas.

Nėra suvirinimo taškų, sienelės storis 10-12mm.

Didelis panoraminis durelių stiklas.

Krosnelės tarnavimo laikas 30 metų.

60 metų metų ketaus liejimo patirtis, kokybės kontrolė nuo gamybos iki surinkimo.

5 metų garantija ir greitas techninis aptarnavimas

Ieškokite artimiausioje pirties prekių parduotuvėje. Jei turite klausimų, rašykite: Info@gyvapirtis.lt

Sigitas Pašakinskas
Pirčių ekspertas